Waarom HDTravel?

Iedereen kan een reis zoeken en boeken op internet. Dat is niets bijzonders. Wanneer je zelf iets gevonden of op het oog hebt kan je dit natuurlijk altijd bij ons aangeven zodat wij je verder geheel vrijblijvend kunnen adviseren. 

Waar HDTravel zich in wilt onderscheiden is de service die wij willen bieden. Door zoveel mogelijk over de wensen van een klant te weten te komen zullen we ons uiterste best doen de perfecte reis voor een goede prijs te vinden. 
Dit kan door middel van een telefoongesprek, e-mail contact of een persoonlijk gesprek. Net wat je als klant het prettigst vind. 
Natuurlijk zullen wij je zoveel mogelijk persoonlijke tips geven die wij tijdens onze reizen hebben op gedaan.

Ook bijkomende services bieden wij, en hiervoor zullen geen extra kosten in rekening gebracht worden. 
Hierbij kunt u denken aan het helpen uitzoeken van campings of een route bij een camperreis, of het online inchecken bij bijvoorbeeld een cruiselijn. 
Omdat wij zijn aangesloten bij ReisCreaties boek je onder dezelfde voorwaarden als bij een regulier reisbureau en loop je als klant geen risico. 

Voor meer informatie kan je contact opnemen via e-mail of telefoon. Graag zullen wij dan al je vragen beantwoorden en hopelijk een leuk reisvoorstel mogen doen.

Open chat
Powered by