Rondreis Nederland

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is rondreis-1024x607.jpg

Rondreis in eigen land.

Veel van ons zullen deze zomer Nederland opnieuw willen ontdekken. Want zelfs met iets minder mooi weer is Nederland prachtig! En om hier zoveel mogelijk van te kunnen genieten hebben wij een leuke rondreis samengesteld om zoveel mogelijk te zien. De reis is op basis van eigen vervoer, 8 nachten logies en ontbijt in de comfortabele 4 sterren hotels (Uitgezonderd Kinderdijk dit is een 3 sterren hotel.), De rondreis kan bij elk gewenst punt beginnen. Natuurlijk is het ook mogelijk om op een plaats langer te verblijven zodat je even rust kan nemen of meer plekken kunt bezoeken.

Tijdens de reis bezoekt u de volgende plaatsen:

Oosterbeek:
Hier kun je genieten van de het prachtige park de hoge Veluwe. Geniet van de natuur en de rust en de ruimte.

Maastricht:
Een prachtige en gezellige bourgondische stad met heerlijke terrassen. Natuurlijk is het hier vandaan ook heel makkelijk om de grotten van Valkenburg te bezoeken.

Breda:
Ga lekker winkelen of maak een rondvaart door de Biesbosch. Dit kan vervangen worden voor een hotel in Kaatsheuvel als je de Efteling zou willen bezoeken.

Kinderdijk:
Unesco wereld erfgoed in een prachtige natuur.

Nootdorp:
Hier vandaan kunt u gemakkelijk per openbaar vervoer naar Delft, Den Haag of Scheveningen, Bezoek de grote kerk in Delft of flaneer over de boulevard van Scheveningen de keus is aan jezelf!

Zaanstad:
De perfecte uitvalsbasis om de Zaanse schans of Volendam te bekijken. Waan je zelf weer even 100 jaar terug in de tijd.

Leeuwarden:
Een vaak vergeten stad, die het bezoeken meer dan waard is. Onderweg hier naar toe geniet je van het weidse uitzicht in deze mooie provincie!

Giethoorn:
Maak een leuke rondvaart door het Venetië van Nederland.

Deze rondreis zoals omschreven kost Ꞓ 550,- per persoon op basis van 2 personen.

Wil je meer informatie of de rondreis boeken neem dan contact met ons op!

Open chat