Even voorstellen

Wij zijn Helga en Richard Verheij en hebben altijd de droom gehad om onze passie voor reizen met andere mensen te delen. 
En dat is dus precies wat we met HDTravel doen. Het viel ons op dat de service die je bij een regulier of internet reisbureau krijgt vaak minimaal is. En ook de kennis vaak niet paraat is. En dat is dus precies waarin wij ons willen onderscheiden. Wij willen graag een goede service bieden met duidelijke prijzen zonder verassingen achteraf. 

Daarbij kunnen we vaak ook nog persoonlijke tips uit eigen ervaring geven. 
Wij hebben de laatste jaren veel mooie reizen gemaakt naar heel veel plekken op de wereld. We hebben veel rondreizen met een camper door Amerika gemaakt, we hebben meer dan 50 cruises gemaakt van Alaska, middellandse zee, het Caribisch gebied tot Noorwegen. Zijn op heel veel plekken in Europa geweest, maar ook in bijvoorbeeld Thailand. Mocht onze kennis niet toereikend zijn voor jullie bestemming hebben we een heel netwerk waar we de vragen kunnen neerleggen zodat jullie altijd het goede antwoord krijgen. 
Omdat wij zijn aangesloten bij ReisCreaties boek je onder dezelfde voorwaarden als bij een regulier reisbureau en loop je als klant geen risico.

Open chat
Powered by