Wakker worden op een eiland!

Je word wakker van het zachte ruizen van de zee…de zon voelt warm op je gezicht.

Wie had een maand geleden gedacht dat je wakker zou worden op een prachtig eiland. Genietend van je welverdiende vakantie.

Wie had een maand geleden gedacht dat je wakker zou worden op Schiermonnikoog? Als je het terras op loopt vanuit je mooie vakantiehuis voel je de eilandrust over je heen komen. Wat zal ik vandaag eens gaan doen?

Zal ik een wad wandeling gaan maken het zand tussen mijn tenen de zee zacht kabbelend over mijn voeten? Of zullen we vandaag een huifkartocht gaan maken over het eiland. Zullen we uren gaan dwalen door de duinen en de bijzondere vogels gaan spotten?
Of lopen we het noordelijkste dorp van Nederland in? Dit dorp is tevens het enige dorp in de gemeente en heeft een beschermd dorpsgezicht.

Wie denkt dat je ver weg moet om een idyllisch eiland te bezoeken heeft het mis. Schiermonnikoog is een heerlijk rustig eiland omringd door de noordzee en met uitgestrekte natuur. Nee je hoeft echt niet ver weg voor mooie verhalen en mooie herinneringen. Nu na deze spannende corona tijden waarin niemand echt weet waar hij aan toe is, is vakantie in eigen land een heel goed idee. Dit rustige Waddeneiland dat hoort bij de provincie Friesland is een heerlijke plek om te verblijven.

Wij hebben leveranciers die gespecialiseerd zijn in vakantiehuizen, appartementen of bijzondere accomodaties in Nederland en natuurlijk ook daarbuiten. Er wordt een grote verscheidenheid aan accomodaties aangeboden waarin er voor ieder wat wils is. Graag zoeken wij een onvergetelijke vakantiebestemming voor je uit. Met een vakantiehuis naar je eigen wens.

Op dit moment zijn er echt nog leuke huizen te vinden, maar het loopt wel snel vol!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel voor een vakantiehuis in eigen land en we weten zeker dat we je zullen verassen met de accommodatie en de plek!

Delen is lief!

✉️ hdtravel@reiscreaties.nl
☎️ 06 12298021
www.hdtravel.reiscreaties.nl

Open chat