Safari Resort Beekse Bergen

? Afgelopen weekend waren wij bij het Teldar Travel en Miles Attack reisagenten weekend op het Safari Resort Beekse Bergen.
De laatste keer Beekse Bergen was echt jaren geleden en geen idee wat we konden verwachten.

? Het Safari Resort is in 2018 geopend en werkelijk prachtig. De huisjes liggen rondom de Savanne waar de dieren dus echt voor je neus lopen. De huisjes zijn luxe en helemaal ingericht met de warme Afrikaanse kleuren en accessoires. Alle huisjes hebben een sauna, vaatwasser, dolce gusto koffiemachine en boxspring bedden.

? Wanneer je hier een verblijf boekt ontvang je een attractiepas. Je kunt dan onbeperkt naar de Beekse Bergen, Speelland en andere Libema parken als Aviodrome.

? ‘S avonds zijn we naar restaurant Moto gegaan. Het restaurant op het park. Ze hebben heerlijke gerechten en de sfeer is net zoals in de hele Beekse Bergen Afrikaans.

? De eerste dag hebben we de Beekse Bergen verkend. Wat een prachtig park, wat hebben de dieren de ruimte. We zijn met de Safaribus en de Safariboot door het park gegaan.

? Zondagmorgen was er een ontbijt bijeenkomst georganiseerd door Teldar Travel , Miles Attack Nederland en de Beekse Bergen in het event center. Ook hier was weer op alle Afrikaanse details gelet. Na volledig te zijn bij gepraat over alle nieuwe dingen die deze leveranciers ons te bieden hebben weer op naar het park.

? Het midden gedeelte van het park waar je moet lopen hadden we nog niet gezien dus dat was het doel van vandaag!
Wederom genoten. Daarna zat het weekend er helaas weer op.

? Dit resort met alle voordelen zoals de attractiepas, het prachtige uitzicht, en de zeer comfortabele huisjes is een echte aanrader voor een weekend of midweek weg. Laat je verassen van alles wat het Beekse Bergen Safari Resort te bieden heeft. Wij doen je graag een reisvoorstel!

✉️ hdtravel@reiscreaties.nl
☎️ 06 12298021
www.hdtravel.reiscreaties.nl