Reis extra’s

Een goede bestemming voor je vakantie is vaak moeilijk om te kiezen. Je baseert je keuze vaak op verhalen van anderen, informatie die je op internet hebt gevonden of gewoon op je gevoel. Maar dan heb je geboekt en sta je op je bestemming. Het is best jammer als je dan niet verder komt als het hotel en het plaatsje waar je bent. Natuurlijk kun je op de plaats van bestemming altijd excursies boeken. Maar soms is wat je echt wilt zien uitverkocht, of weet je niet of het betrouwbaar is wat je boekt. Gelukkig kunnen wij jullie ook hierin ontzorgen. Wij kunnen heel veel excursies van te voren voor je regelen. Zo weet je dat er bij een betrouwbare partner is geboekt en dat mocht er onverhoopt iets niet door kunnen gaan je je geld terug krijgt.

Maar niet alleen excursies kunnen we van te voren boeken ook toegangstickets voor bijvoorbeeld eurodisney of phantasialand zijn van te voren te boeken. En deze zijn natuurlijk nooit duurder dan ter plaatse.

En om je reis helemaal compleet te maken kunnen wij ook dagkaarten voor het openbaar vervoer boeken of een hop on hop off bus.

Wij vertellen je graag de mogelijkheden op jouw droombestemming!