Norwegian Pearl

22-06-2019 hebben wij een scheepsbezoek mogen brengen aan De Norwegian Pearl. Dit schip van Norwegian Cruiselines is een schip waar 2400 passagiers op kunnen verblijven. 1154 bemanningsleden zorgen voor een heerlijke onbezorgde vakantie.

Wij hadden het grote geluk dat de cruise in Nederland eindigde en een nieuwe begon dus het hele schip moest leeg. Hierdoor hadden we de onverwachte en unieke kans om het suite gedeelte van the Haven te bekijken. The Haven is eigenlijk een schip in een schip. Mensen die hier een suite boeken kunnen met hun hutsleutel naar een apart gedeelte op het schip dat niet toegankelijk is voor andere passagiers. Zij hebben daar hun eigen courtyard met zwembad, hun eigen zonnedek en butler of conciërge service. Wij mochten de 3 bedroom garden villa, penthouse suite en owners suite bekijken. Ontzettend luxueuze suites, waarvan de 3 bedroom en de penthouse suite zelfs een eigen jacuzzi op het balkon hebben. Werkelijk aan alles is gedacht in deze suites. Er worden mooie materialen gebruikt, en je hebt gedurende je verblijf een eigen conciërge of butler die alles voor je regelt.

De Pearl zelf is een mooi schip dat 2 jaar geleden volledig is vernieuwd. Er is aan alles gedacht van een bowlingbaan tot een klimmuur en van chique restaurants tot buffetten. Norwegian heeft het zogenaamde freestyle concept aan boord. Er zijn geen vaste dinerzittingen en je kunt dan ook gaan eten wanneer je zin hebt. Er zijn ook geen formele avonden dus qua kledingvoorschriften is deze maatschappij casual.

Je kunt je verblijf aan boord zo aangenaam mogelijk maken door verschillende pakketten aan te schaffen. Voor 99 euro pp kun je je verblijf upgraden en kiezen uit 2 extra’s: Een drankenpakket, WIFI, 3 keer dineren in een specialiteiten restaurant of in elke haven 50 dollar korting op een excursie. De keuze van de eerste persoon in de hut moet hetzelfde zijn als de tweede persoon in de hut.

Na een heerlijke lunch in het restaurant was het helaas weer tijd om van boord te gaan. Een leuke ervaring rijker en weer genoeg ideeën voor onze klanten. Bekijk hieronder het exclusieve filmpje welke wij gemaakt hebben van deze bijzondere dag.