Europa 2

Een heel bijzonder cruisebezoek aan de 5*plus Europa 2 van Hapag Lloyd

Een van de meest luxueuze cruiseschepen in de wereld. 
Ik heb me altijd afgevraagd is zo een dure cruise zijn geld wel waard? Maar sinds gisteren kan ik zeggen JA! 
Is deze cruise voor iedereen geschikt? Nee. Je vind hier geen glijbanen in het zwembad, kartbanen over het dek of ijsbanen. Zoek je dat dan is dit niet het schip voor jou..

Het schip is niet “over the top” hangt niet van het kristal en bladgoud aan elkaar. Nee het is smaakvol en informeel. De hutten zijn comfortabel en stijlvol ingericht en het hele schip is heel erg licht. Het eten is op sterren niveau en de service is uitmuntend. 
De excursies worden passend op maat gemaakt voor de individuele passagier. Je betaald vooral voor de bijzondere en adembenemende plekken waar je aanlegt. Een cruise naar Antarctica waar je met zodiacs van boord gaat om heel dichtbij de natuur te komen, en op geen andere manier kan komen als met een schip. De koningspinguïns kunt zien en de walvissen om het schip zwemmen. Varen langs adembenemende gletsjers. 
En dat niet alleen er zijn prachtige cruises door het hele amazone gebied. Je koopt eigenlijk een droom. 
Een once in a lifetime belevenis. Er zitten passagiers aan boord die hier jaren voor gespaard hebben. Dus ja het is luxe het is mooi maar bovenal een belevenis die niemand je ooit meer kan afpakken.

Ton Hendriksen, Michael Steffl en de bemanning van de Europa2 van Hapag-Lloyd Cruises ontzettend bedankt voor de unieke mogelijkheid dit bijzondere cruisebezoek mee te kunnen maken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze geweldige ervaring…