Corendon village hotel

Wij waren uitgenodigd door Corendon om een nacht te komen proefslapen in het Corendon village hotel op Schiphol.

Enigszins sceptisch vertrokken wij afgelopen woensdag. Zou dit concept in Nederland een vakantiegevoel oproepen?

Na een uiterst vriendelijke ontvangst was het meteen tijd voor het diner. Door de coronaregels moet je dit van tevoren reserveren. En je moet de pijlen volgen die de looproute aangeven om zo de afstand te kunnen garanderen. Dit ging allemaal heel eenvoudig. Het buffet is volgens de RIVM regels. Het eten was goed en er was voldoende keus en ook hier was het personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

Na het eten zijn we het hotel gaan bekijken, er is een bioscoop, een zwembad, een gameroom en verschillende barretjes. De bioscoop en het zwembad moet je op dit moment reserveren.

Na een ontzettend gezellig avondje in de 747 skybar zijn we gaan slapen. Heerlijke bedden en toen we om extra kussens vroegen zijn deze direct gebracht.

De volgende morgen een heerlijk uitgebreid ontbijt. In de tuin van het hotel staat een echte Boeing 747 om 11 uur hebben we hier een tour door gemaakt. Je ziet dan waar de stewardessen slapen in dit vliegtuig en je mag in de cockpit kijken. Ontzettend leuk.

Het hotel heeft een gratis shuttle naar Amsterdam en naar Zandvoort. Wij hebben ervoor gekozen om naar Zandvoort te gaan. Het hotel heeft daar zijn eigen beachclub wat ook bij het all inclusive programma hoort. Daar kun je dus ook lunchen en dineren op het strand! Er hoort een groot terras bij en ook de ligbedden, parasols en handdoeken zijn gratis. De beachclub heeft heerlijk eten. Hier is het a la carte service.
Nadat we terug kwamen in het hotel zat ons nachtje proefslapen er weer op.

Wat heeft Corendon ons aangenaam verrast. We hebben er zelfs een beetje vakantiegevoel aan overgehouden!

In deze tijden willen veel mensen in Nederland blijven en met dit hotel heeft Corendon er een goede optie bijgemaakt.
Natuurlijk is dit all inclusive concept bij ons te boeken!
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om het hotel te boeken. En zoals je natuurlijk gewend bent zijn wij nooit duurder als rechtstreeks boeken!

✉️ hdtravel@reiscreaties.nl
☎️ 06 12298021
www.hdtravel.reiscreaties.nl

Open chat